Over ons

Good to see you, better to SEO!

GOODTOSEO, Goed gevonden. 

Steeds meer bedrijven zien de noodzaak om goed gevonden te worden. Naast adverteren is het belangrijk om ook organisch in de zoekresultaten zichtbaar te zijn. Vandaar; Good to see you, better to SEO. Neem vrijblijvend contact op!

SEO Advies op maat

Elk bedrijf heeft een andere propositie en kan zich daarom ook op een andere manier onderscheiden van de rest. Maar wordt dat ook zo vertaald naar de zoekmachines? Bij elk bedrijf wordt er gekeken naar waar zij zich op specialiseren en waar zij op gevonden willen worden en hoe dit het beste geoptimaliseerd kan worden. Door vele ervaring van webshop tot aan MKB bedrijf, weet GOODTOSEO precies waar er naar gekeken moet worden.

Een SEO strategie is voor vele een vaag en complex begrip. Je bent immers afhankelijk van Google updates, rankingfactoren, zoekgedrag, doelgroep, trends in de branche enzovoorts. Het is een uitdaging waar de consultants van GOODTOSEO maar al te graag aan wagen door altijd up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Jouw business, is onze business

Een SEO traject kan pas succesvol worden opgezet als onze expertise samensmelt met de kwalitatieve inhoud van het product of dienst. Dit betekent dat er zorgvuldig met de inhoud van de website van jouw business om wordt gegaan zodat alles wat wordt vermeld kwalitatief en correct staat weergegeven.

Hoe kan ik mijn SEO investering meten?

Bij GOODTOSEO weten wij maar al te goed hoe belangrijk het is om de resultaten van je investeringen te meten. Daarom wordt er aan het begin van het SEO traject een nulmeting gemaakt. Deze wordt als benchmark gebruikt in onze evaluaties. Daarnaast ontvang je elke maand een rapportage waarin duidelijk vermeld wat er in de afgesproken tijdsperiode is gedaan aan SEO werkzaamheden en wat daar de resultaten van zijn. De meet punten (ook wel KPI´s genoemd) worden vooraf afgestemd aan het specifieke doel van het bedrijf.

Vrijblijvend advies aanvragen

Ben je klaar om de online marketing inspanningen van je website naar een hoger niveau te tillen? Laat je nu vrijblijvend adviseren door GOODTOSEO. Vul nu gemakkelijk online het contactformulier in!